لیزر بیکینی یکی از روش­ های پیشنهادی است که سال­ها است در سراسر جهان  انجام می­ شود و بین بانوان طرفداران زیادی دارد. علت محبوبیت این روش این  است که اثر آن بلند مدت است و همچنین درد ندارد. افرادی که علاقمند به  انجام این نوع لیزر هستند، می­ توانند با شماره های کلینیک آسمان تماس  گرفته و این روش را انجام بدهند. پزشک بعد از آگاهی دادن به افراد در مورد  این روش، موارد دیگری که شخص انجام دهنده آن باید بداند را به او اطلاع می­  دهد.

ناحیه شرمگاهی همیشه با دسته­ای از مو پوشانده شده است. این موها علاوه بر این که زائد هستند و مشکلاتی را مانند تعریق ایجاد می­کنند. علاوه بر این، این مسئله معمولا در روابط جنسی نیز ممکن است که اثر منفی داشته باشد. بانوان زیادی هستند که سعی می­ کنند با استفاده از وسایلی مانند تیغ این مناطق را اصطلاح کنند. این مسئله نیز مشکلات مربوط به خود را دارد. استفاده از تیغ در ناحیه شرمگاهی باعث می­ شود که در بلندمدت پوست دچار مشکلاتی شود. یکی از شایع­ترین این مشکلات قرمزی پوست و جوش در این ناحیه حساس است


این لیزر معمولا در چند جلسه انجام می ­شود. پزشک از دستگاه­های لیزر (به عنوان مثال دستگاه لیزر الکساندرایت) استفاده می ­کند. این دستگاه میزان مشخصی از لیزر را به ناحیه تناسلی که به ناحیه بیکینی معروف است، می­ تاباند. موها پس از چند جلسه لیزر، یا از بین می­ روند و یا بسیار نازک می­ شوند. در این روش موها تا 85 درصد از بین می­رود. مدت زمان این جلسات نیز زیاد طولانی نیست و فقط بین 8 تا 10 دقیقه طول می­ کشد.


پس از انجام این لیزر می­ توانید محل را ترک کنید و نیاز به مراقبت­ های شدید درمانی نیست. البته برخی نکات وجود دارند که باید آن­ها را رعایت کنید و در بخش­های بعدی به آن اشاره می­شود. تعداد این جلسات به عوامل مختلفی بستگی دارد.

عوارض و خطرات لیزر بیکینی

استفاده از هر روش درمانی عوارضی به همراه دارد و در مورد همه روش­ ها نیز صادق است. اما نکته­ ای که باید به آن توجه داشت این است که هر روشی اگر به شکل درست و اصولی انجام شود خطراتی به همراه نخواهد داشت. لیزر بیکینی نیز یکی از روش­ هایی است که در صورت استفاده ناصحیح از آن باید منتظر مشاهده خطرات بود.

همانطور که گفتیم استفاده از تیغ می‌تواند باعث بروز قرمزی، زخم، بریدگی، افزایش عفونت‌های پوستی، بروز تبخال و  زگیل تناسلی شود. تیغ علاوه بر این عوارض باعث ایجاد جوش و موی زیر پوستی نیز می‌شود. اما لیزر چنین مشکلاتی را به همراه ندارد. این مسئله نشان می­دهد که استفاده از لیزر چندان هم روش پرخطری محسوب نمی­ شود.


از آن جایی که لیزر اقدام به تاثیر روی فولیکول­ های پوست می­ کند و آن­ها را دچار تغییر می­کند، استفاده از لیزر بیکینی در برخی افراد باعث ایجاد عوارضی مانند قرمزی پوست خواهد شد. در برخی موارد نادر نیز ممکن است که منجر به سوختگی شود و این مسئله بیشتر به ظریف بودن پوست یا ماهر نبود پزشک موردنظر برمی­ گردد. برای کسب اطلاعات کامل در مورد این عوارض حتما مقاله عوارض لیزر بیکینی سایت را مطالعه فرمایید.


در موارد دیگری نیز ممکن است که پوست دچار خارش شود. بدیهی است که خاراندن ناحیه موردنظر اثرات خوبی به همراه نخواهد داشت و باعث خواهد شد که پوست موردنظر دچار قرمزی شود. همچنین احساس درد نیز ممکن است در برخی افراد ایجاد شود. عوارض لیزر موهای زائد موقت هستند و از بین خواهند رفت.


افرادی که از این روش استفاده می­ کنند همیشه این نگرانی را دارند که استفاده از لیزر موهای زائد به خاطر نفوذ به اندام های داخلی و ساختار سلولی بدن بتواند منجر به ایجاد ناباروری شود. اگرچه تحقیقات مختلف نشان می­ دهد که پرتوهایی که در جریان این روش زیبایی انتشار می‌یابند، نمی توانند به هیچ یک از اعضای داخلی بدن نفوذ کرده و در نتیجه به آن آسیب برسانند.

هزینه لیزر بیکینی

مراکز درمانی و کلینیک­ های زیبایی برای محاسبه هزینه این روش درمانی معمولا روش­ های متفاوتی برای تعیین هزینه آن دارند. از آن جایی که درمان با استفاده از لیزر در این روش، در یک جلسه انجام نمی­ شود، نمی­توان قیمت خاص و دقیقی برای آن به صورت کلی تعیین کرد.


البته از آن جایی که ایران یکی از کشورهایی است که هزینه درمان در آن بسیار پایین است، افرادی که علاقمند به استفاده از این روش هستند نباید چندان نگران باشند. افرادی که در اروپا یا آمریکا زندگی می­کنند برای این که از شر هزینه­ های درمانی بالای این روش خلاص شوند به کشورهای دیگری می­ کنند که هزینه کمتری دارد.

این روش زیبایی در آمریکا چیزی در حدود 200 تا 1200 دلار هزینه دارد که رقم هنگفتی محسوب می­شود. پایین بودن هزینه لیزر موهای زائد در ایران البته به معنای این نیست که کیفیت این خدمات در ایران پایین است. ایران یکی از قطب های پزشکی آسیا است و از بسیاری از کشورهای اطراف که پزشکان مجربی دارند، به ایران سفر می­کنند تا توریسم درمانی را انجام بدهند. به عنوان مثال کشورهای روسیه و ارمنستان دو نمونه از این کشورها هستند.

مراقبت‌های قبل از لیزر بیکینی

اگر می‌خواهید از این روش از بین بردن موهای زائد استفاده کتید، باید مراقبت های قبل از لیزر مو را انجام دهید. شما باید هفته قبل از لیزر بیکینی قسمت مورد نظر را با استفاده از تیغ بتراشید. دقت کنید که استفاده از تیغ، روشی مناسب بوده ولی شما نمی توانید از سایز لوازم از جمله موم و یا وکس و … استفاده نمایید و استفاده از هرکدام از این روش­ها خطراتی را در حین درمان برای شما ایجاد خواهد کرد.


باید یک ماه پیش از درمان از انواع روش­ هایی که با پوست ربط دارند (مانند وَکس و اپیلاسیون) خودداری کنید چون ریشه موها باید کاملاً سالم و دست نخورده باقی بمانند تا لیزر بتواند به خوبی آن‌ها را از بین ببرد. 2 ساعت قبل از لحظه آغاز لیزر بیکینی باید ناحیه مورد را به طور دقیق با تیغ بتراشید. برای کسب بهترین نتایج باید هرگونه محصولات پوستی مانند لوسیون‌ها، پودرها، عطر، دئودورانت و… را از ناحیه بیکینی پاک کنید و هرگز از آن استفاده نکنید.


شیو و اصلاح با تیغ : برای رسیدن به بهترین نتیجه دوازده تا بیست و چهار ساعت قبل از انجام لیزر، موهای ناحیه ی مورد نظر را با تیغ یا ژیلت شیو کنید.

استحمام : پیش از مراجعه حتما حمام کنید، چون رعایت بهداشت در این روند بسیار اهمیت دارد. از شوینده هایی که PH آن ها برای ناحیه ی بیکینی و واژن مناسب است استفاده کنید. از مصرف محصولات شیمیایی معطر اجتناب کنید. مواد شیمیایی موجود در این محصولات پوست حساس این نواحی را تحریک پذیر می کنند و بعد از لیزر باعث سوش و خارش می شوند.

به هیچ عنوان در معرض اشعه ی نور خورشید قرار نگیرید : قرار گرفتن در معرض اشعه ی نور خورشید و برنزه کردن قبل از لیزر، باعث کاهش تاثیر آن شده و زمینه ی آسیب به پوست را فراهم می کند.

لباس نرم و گشاد و راحت بپوشید : از پوشیدن لباس تنگ خودداری کنید و لباس نرم و گشاد و راحت بپوشید. لباس های تنگ با پوست اصطکاک ایجاد کرده و  آن را تحریک پذیر می کنند.

استرس خود را کنترل کنید : ممکن است حین درمان احساس خجالت کنید و معذب باشد. اما سعی کنید آرامش خود را حفظ و استرس خود را کنترل کنید. کلینیک خانه ی سفید با کادر درمانی بسیار مجرب و حرفه ای تلاش می کند که محیطی آرام و بدون استرس را برای شما فراهم کند.

مراقبت ­های بعد از لیزر بیکینی

یکی از مواردی که باید از  انجام آن جدا خودداری کنید، دست زدن به ناحیه مورد نظر است. ناحیه تناسلی ممکن است که ملتهب باشد و با هر دست زدن شما دچار مواردی مانند سوزش یا خارش شود. در صورت مشاهده چنین حالتی بهتر است که سریعا پزشک را در مورد آن آگاه کنید.


یکی از فعالیت­ هایی که بسیار در این مورد مفید است، استفاده از کمپرس یخ است. از آن جایی که لیزر از طریق گرما فولیکول­ های پوست را از بین می­ برد، دمای مناطق موردنظر ممکن است که بسیاری بالا باشد. به همین دلیل بهتر است که پس از لیزر بیکینی از کمپرس یخ استفاده کنید تا دمای بدن و پوست پایین­تر بیاید.


سعی کنید پس از انجام این روش لیرز، از تیغ زدن و شیو کردن استفاده نکنید. تیغ کشیدن بر روی پوست فولیکول‌های مو را دست نخورده باقی می‌گذارد و روش درمان را بی ­اثر می­ کند. ممکن است که در بین جلسات درمان نیاز به تیغ کشیدن داشته باشید. انجام این کار اشکالی ندارد. اما در طول زمان نیاز به آن کمتر می‌شود. همچنین تا زمانی که تمام جلسات درمانی به اتمام نرسیده‌اند از اپیلاسیون، کندن مو، ‌بلیچ یا کرم‌های رفع موهای زائد یا الکترولیز بر روی ناحیه درمان پرهیز کنید. هر کدام از این روش­ ها باعث خواهد شد که برای شما مشکلی به وجود بیاید. البته استفاده از تیغ بعد از سه روز پس از درمان مانعی ندارد.


تفاوت لیزر بیکینی و لیزر برزیلی چیست؟

بسیاری از خانم‌ها تفاوت میان لیزر خط بیکینی و لیزر برزیلی را نمی‌دانند. این دو درمان بسیار شبیه هم هستند و معمولاً با هم اشتباه گرفته می‌شوند. از آنجایی که صحبت کردن درباره این موضوع برای برخی خانم‌ها سخت است ترجیح می‌دهند تا به جای پرسیدن از متخصص در اینترنت درباره آن بخوانند.


لیزر خط بیکینی

به ناحیه خارج از خط شُرت، خط بیکینی می‌گویند. لیزر خط بیکینی معمولاً تا 3 اینچ فراتر از این خط را پوشش می‌دهد و این ناحیه را کاملاً تمیز و بدون نقص می‌کند. در این روش برخی از نواحی مانند لبه‌های بیرونی واژن و بالای ناحیه شرمگاهی که زیر لباس‌زیر قرار دارند نیز تحت درمان قرار می‌گیرند که البته لیزر این نواحی به انتخاب خود داوطلب بستگی دارد.

لیزر برزیلی

در این روش نواحی بیشتری نسبت به خط بیکینی تحت درمان قرار می‌گیرند، مانند لبه‌های بیرونی واژن و خط باسن. در این روش قسمتی از موهای ناحیه شرمگاهی به شکل یک نوار باریک باقی می‌ماند. در لیزر برزیلی داوطلب باید کاملاً برهنه شود.

می‌توانید هر دوی این گزینه‌ها را به انتخاب خود سفارشی کنید.

آیا لیزر بیکینی باعث سرطان می شود؟

اگر بدانیم لیزر چیست و مکانیسم عمل آن چگونه است، پاسخ این سوال را بهتر متوجه خواهیم شد. در واقع در این روش پرتوهای غیر یونیزه ی لیزر به بخشی از پوست که قرار است موهای زائد آن از بین برود، تابانده می شود. این پرتوها به رنگ دانه های ملانینی مو گرما می دهند و فولیکول های آن ناحیه در اثر این گرما تخریب می شوند. لیزر هیچ آسیبی به بافت اطراف وارد نمی کند و فقط فولیکول مو را هدف قرار می دهد. به این ترتیب در فولیکول های تخریب شده دیگر مویی رشد نمی کند.


لیزرها، پرتوهای غیر یونیزه اند و با پرتوهای یونیزه کننده ی هسته ای و اشعه X که سرطان زا هستند، متفاوتند.


امروزه اشعه ی ایکس در عکس برداری از استخوان های بدن به کار برده می شوند. این اشعه های یونیزه کننده وارد بدن شده و  DNA ی سلول را تخریب می کنند. آسیب DNA زمینه ی بروز سرطان را فراهم می کند. اما پرتوهای لیزر موهای زائد متفاوتند و به درون بدن نفوذ نمی کنند. پرتوهای لیزر فقط به سطح پوست برخورد می کنند و فراتر نمی روند. بنابراین باعث ایجاد سرطان نمی شوند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) بی خطر بودن اشعه های مورد استفاده برای لیزر موهای زائد را تایید کرده است.


لیزر همچنین برای پاک کردن تاتو، خال کوبی و ضایعات پوستی هم به کار برده می شود. در سایر درمان های پوستی به خصوص جراحی سرطان و پوست، دندانپزشکی، چشم پزشکی و معالجه ی واریس هم کاربرد دارد.


آیا لیزر بیکینی باعث ناباروری می شود؟

همان طور که گفته شد، پرتوهای لیزر مو فقط فولیکول های مو را هدف قرار می دهند و به درون بدن  نفوذ نمی کنند و به ارگان های داخلی آسیب نمی زنند. لیزرهایی که در کلینیک های لیزر مو مورد استفاده قرار می گیرند، کمتر از یک میلی متر به پوست وارد می شوند. بنابراین لیزر برای موهای زائد ناحیه تناسلی به تخمدان ها و رحم برخورد نمی کند وباعث نازایی و مشکلات باروری نمی شود. در واقع این تفکر ناشی از ترس و اطلاعات غلط غیر علمی است که به صورت یک شایعه درآمده و صحت علمی ندارد .


با این حال نکته ی بسیار مهم و قابل توجه این است که اگر لیزر موهای زائد توسط فردی غیر متخصص انجام شود می تواند بسیار خطرناک باشد. استفاده از لیزر با فرکانس نا مناسب و بدون در نظر گرفتن رنگ و جنس پوست می تواند سوختگی یا لکه های تیره ایجاد کند.

چند جلسه برای لیزر بیکینی کافی است؟

معمولاً پس از نوبت ششم تا هشتم رشد موها تا هشتاد درصد کاهش یافته است. مو و نوع پوست ناحیه ی مورد نظر تعیین کننده ی تعداد جلسات لیزر است. مثلا برای لیزر موهای زائد پا عموما شش جلسه کافی است. اما لیزر موهای زائد صورت جلسات بیشتری احتیاج دارد. چون جنس موهای این نواحی با هم متفاوت هستند. به طور کلی تعداد جلسات لازم برای افراد مختلف، متفاوت است. مثلا ممکن است شخصی فقط به پنج جلسه نیاز داشته باشند، در حالی که شخصی دیگر با هشت جلسه به نتیجه ی دلخواه می رسد.


ناحیه ی بیکینی بی دردسرترین ناحیه برای لیزر است و معمولا شش تا هشت جلسه ی سی دقیقه ای برای آن کافی است. از هر جلسه تا جلسه ی بعد نیز یک ماه فاصله است.


چرخه رشد مو سه مرحله دارد. آناژن ، کاتاژن و تلوژن. لیزر مو در صورتی موثر است که فولیکول مو در مرحله آناژن باشد. مو در این مرحله در حال رشد است. به این دلیل به جلسات متعدد نیاز داریم چون در هر جلسه همه ی فولیکول های مو هم زمان در فاز آنا ژن قرار ندارند. تعداد جلسات تا جایی ادامه می یابد که همه ی فولیکول های مو هنگامی که در فاز آنا ژن هستند، توسط لیزر از بین بروند.


معمولا بعد از دو جلسه موها کم پشت و نازک می شوند. اما برای این که همه ی فولیکول ها از بین بروند و رشد موها کاملا متوفق شود، باید دوره را به اتمام برسانید.


آیا آقایان هم می توانند لیزر بیکینی انجام دهند؟

روش لیزر برای از بین بردن موهای زائد ناحیه ی بیکینی محدودیت جنسی ندارد و آقایان هم می توانند از این روش استفاده کنند. چون شیو کردن و تراشیدن موها با تیغ و ژیلت پوست را تحریک می کند و آزار دهنده است.


اپیلاسیون برای آقایان بسیار دردناک است. چون معمولا موهای ضخیم تری دارند که کندن آن ها را دردناک می کند. از این رو اخیرا آقایان هم به لیزر موهای زائد ناحیه ی بیکینی، موهای پشت، سینه، شکم، شانه ها و پاها روی آورده اند.


لیزر چه در خانم ها و چه در آقایان، روی افرادی که پوست روشن و موهای تیره دارند، بهتر جواب می دهد. اختلاف غلظت ملانین در این افراد بیشتر است و اثربخشی لیزر را افزایش می دهد.


این به این معنی نیست که لیزر روی سایر افراد، مثلا کسانی که موهای بلوند، قرمز یا خاکستری دارند جواب نمی دهد. بلکه این افراد به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند.


آیا باید موهای زائد را قبل از لیزر اصلاح کنیم؟

یک روز پیش از مراجعه برای لیزر موهای بیکینی، آن ناحیه را با تیغ یا ژیلت شیو کنید. گاهی خود متخصص لیزر این کار را برای شما انجام می دهد. با این کار سطح ناحیه بیکینی و ریشه ی فولیکول های مو بهتر در دسترس قرار می گیرند. اگر موها خیلی بلند باشند، جلوی برخورد لیزر به فولیکول ها را می گیرند.


معمولا پس از شیو کردن پوست کمی خشک می شود و کمی زمان می برد تا دوباره لایه ی چربی و رطوبت روی آن بازگردد.


اگر لیزر بلافاصله بعد از شیو انجام شود، تا چند روز باعث خارش و تحریک پوست می شود که بسیار آزار دهنده است. به همین دلیل توصیه می شود که یک یا دو روز قبل از لیزر ناحیه ی مورد نظر را اصلاح کنید. مراقب باشید که هنگام اصلاح پوست دچار خراش یا بریدگی نشود. چون در این صورت نمی توان روی آن بخش لیزر انجام داد. این کار را با تیغ نو و تمیز و به ملایمت و آرامی انجام دهید.

آیا نتیجه لیزر بیکینی همیشگی است؟

هدف لیزر موهای زائد کاهش رشد مو هاست و نه حذف دائمی آن ها. لیزر فولیکول های مو را هدف تخریب می کند و باعث می شود مویی در آن رشد نکند. اما ممکن است در اثر تغییرات هورمونی یا حتی وزنی، فولیکول های تازه ای به وجود بیایند و تارهای مو در آن ها رشد کنند. بنابراین برای نتیجه ی بهتر، توصیه می شود پس از اتمام کامل دوره ی لیزر، سالی یک بار برای اصلاح آن به کلینیک خود مراجعه کنید تا فولیکول های به وجود آمده ی احتمالی از بین بروند.


لیزر بیکینی یا اپیلاسیون بیکینی؟ کدام بهتر است؟

برای انتخاب بهتر، دو روش را با هم مقایسه می کنیم.


همان طور که می دانید اپیلاسیون یک روش موقت برای حذف موهای زائد است. اپیلاسیون سرعت رشد مو ها را کاهش می دهد، اما از رویش مجدد آن ها جلوگیری نمی کند. بر خلاف آن، لیزر با تخریب فولیکول موهای بیکینی با درصد بالایی رشد آن ها را متوقف می کند و روشی با اثرگذاری دائمی است.

در اپیلاسیون خطر آسیب و تحریک پوست وجود دارد. در حالی که لیزر ، اگر به دست متخصص انجام شود، روشی بسیار کم عارضه است.

در روش اپیلاسیون بر خلاف روش لیزر موهای زائد بیکینی، احتمال انتقال بیماری های عفونی مقاربتی (STI) زیاد است.

روش لیزر بیکینی بین شش تا هشت  جلسه با دردی جزئی و قابل تحمل همراه است و پس از پایان دوره، دیگر بابت از بین بردن موهای زائد خود دردی نخواهید کشید. درست است که اپیلاسیون بیکینی در یک جلسه انجام می شود، اما هر جلسه باید درد زیاد آن را تحمل کنید.

آیا خانم هایی که به سندرم تخمدان پلی کیستیک PCOS  مبتلا هستند نیز می توانند لیزر بیکینی انجام دهند؟

اگر به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) مبتلا هستید و قصد دارید  لیزر بیکینی انجام دهید، باید نکات مهمی را در مورد نتایج احتمالی آن بدانید.


بیماری های ناشی از اختلالات هورمونی مانند PCOS بر رشد موهای بدن تأثیر می گذارند. بنابراین تضمین نتیجه ی لیزر را غیر ممکن می شود. چون ممکن است در اثر این اختلالات هورمونی فولیکول های جدید که توانایی رشد تارهای مو در خود را دارند، دوباره به وجود بیایند. با این حال بسیاری از افرادی که مبتلا به این سندرم هستند، نتایج بسیار خوبی از درمان لیزر موهای زائد به دست آورده اند. البته توصیه می شود که برای دستیابی به نتیجه ی بهتر، حتما دوره را تکمیل کنید و در صورت تشخیص پزشک برای چند جلسه بیشتر و در فواصل تعیین شده به کلینیک مراجعه کنید.


در کلینیک اسمان، پیش از آغاز لیزر موهای زائد و طی یک مشاوره رایگان تشخیص داده خواهد شد که با وجود ابتلا به این سندروم می توانید از روش لیزر استفتده کنید یا خیر.


آیا لیزر بیکینی باعث تیره شدن پوست می شود؟

لیزر موهای بیکینی معمولا  رنگ پوست را  تیره تر یا روشن تر نمی کند. اما اگر رنگ پوست روشنی دارید، ممکن است لکه های تیره ای روی پوستتان ایجاد شود که اصلا جای نگرانی نیست و این تغییر رنگ پس از چند روز خود به خود از بین می رود.


در واقع لیزر موهای زائد نمی تواند عامل تغییر رنگ پوست باشد چون رنگدانه های پوست را هدف قرار نمی دهد. تغییر رنگ پوست و تیره یا روشن شدن آن در صورتی  رخ می دهد که در معرض مستقیم تابش نور خورشید قرار دهید. پس توصیه می شود تا چند روز پس از انجام لیزر به هیچ عنوان در معرض نور مستقیم خورشید نباشید.


بهترین دستگاه لیزر موهای بیکینی کدامند؟

شاید یکی از مهم ترین مراحل پروسه ی لیزر موهای زائد ناحیه ی بیکینی، مرحله ی انتخاب دستگاه مناسب برای انجام آن باشد. توصیه ی مهم ما به شما این است که اگر قصد دارید برای پرداخت هزینه ی کمتر به مراکزی که به دستگاه های به روز و با تکنولوژی بالا و کادر درمان حرفه ای و مجرب مجهز نیستند مراجعه کنید، بهتر است کلا لیزر را فراموش کنید. شرایط و نحوه ی انجام این روش، با سلامتی و زیبایی پوست شما ارتباط مستقیم دارد. پس برای حفظ سلامتی و زیبایی خود، این موهبت الهی، ارزش قائل باشید و بهای آن را بپردازید.


دستگاه های مختلفی برای انجام لیزر بیکینی وجود دارد. مانند: دکا، الکساندرایت ، پلاتینیوم و … دستگاه لیزر دکا در حذف لیزر موهای زائد از بقیه ی دستگاه ها موثرتر است. این دستگاه به دلیل اینکه گران است بیشتر کلینیک های زیبایی ترجیح می دهند که از آن استفاده نکنند.


این دستگاه جدیدترین نوع دستگاه لیزر است و تنها دستگاهی است که می تواند تغذیه رسانی به ریشه ی مو را متوقف کند. اگر تغذیه رسانی به ریشه ی مو قطع شود، فولیکول مو از بین می رود و دیگر مویی در آن رشد نخواهد کرد. به این ترتیب به تعداد جلسات اصلاح کمتری نیاز دارید. دکا برای از بین بردن موهای مقاوم تر و ریز تر از طول موج های مختلفی (810 + 940 نانومتر و بیشتر ) استفاده می کند.


در کدام کلینیک، لیزر بیکینی انجام دهم؟

یکی از نکات بسیار مهم و تاثیر گذار بر کیفیت و نتیجه ی لیزر موهای زائد به خصوص ناحیه ی حساس بیکینی، انتخاب بهترین مرکز لیزر موهای زائد، با پزشکان و کادر درمانی مجرب و دستگاه های به روز می باشد. حتما قبل از اقدام به درمان لیزر در مورد کلینیک مورد نظر تحقیق کنید و مطمئن شوید که آن مرکز دارای مجوز است.


اگر به جای پزشک متخصص تکنسین یا پرستاری لیزر را انجام می دهد، مطمئن شوید که مجوز این کار را دارد و دوره های آموزشی لازم را گذرانده است. از طرفی توجه داشته باشید که لیزر باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شود. خود پزشک نیز باید در کلینیک حاضر باشد تا در صورت نیاز وارد عمل شود. به هیچ عنوان به سالن های زیبایی یا سایر مراکز بدون مجوز رسمی اعتماد نکنید.


پیش از اقدام به لیزر موهای زائد، حتما با پزشک متخصص مشورت کنید تا بررسی شود که آیا شما گزینه ی مناسبی برای انجام لیزر موهای زائد هستید یا نه. پزشک اقدامات زیر را انجام خواهد داد:


پرونده ای از تاریخچه ی پزشکی شما تهیه خواهد کرد. در این پرونده اطلاعات پزشکی شما مثل داروهایی که مصرف می کنید یا کرده اید، سابقه ی بیماری های پوستی یا زخم و روش هایی که قبلا برای اصلاح مو استفاده کرده اید، ثبت می شود. اطلاعات جامع و کاملی در مورد مزایا و معایب و عوارض و خطرات احتمالی استفاده از لیزر در اختیار شما قرار می دهد. همچنین نتایج مورد انتظار درمان لیزر را برای شما شفاف سازی می کند. در صورت خواست و رضایت شما، قبل و بعد از انجام لیزر از محل های تحت درمان عکس برداری می شود تا تغییرات و روند کار به خوبی ارزیابی شود.


سپس پزشک توصیه های لازم قبل و بعد از درمان لیزر را به شما ارائه می دهد:


اشعه ی نور خورشید: به هیچ عنوان در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید. هنگامی که بیرون از منزل می روید حتما از ضد آفتاب با SPF30 استفاده کنید. از مصرف ضد آفتاب های رنگی خودداری کنید. کرم های سفید کننده ی پوست به تجویز پزشک می تواند کمک کننده باشد.

دیگر روش های از بین بردن موهای زائد : حداقل تا چهار هفته پیش از انجام لیزر از روش های حذف موهای زائد که به فولیکول مو آسیب می زنند مثل اپیلاسیون و الکترولیز خودداری کنید.

شیو و اصلاح کردن موهای زائد : هنگامی که موهای خود را شیو می کنید، فولیکول ها و ریشه های مو آسیب نمی بینند. پس مناسب ترین راه برای اصلاح موهای زائد قبل از انجام لیزر است.

داروهای رقیق کننده خون : اگر داروی خاصی مصرف می کنید، به ویژه داروهای رقیق کننده ی خون مثل آسپرین یا داروهای ضد التهاب، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.